Гостува авторът Радостина Николова

литературна среща

Среща с Радостина Николова–автор на "Приключенията на мотовете"

Откриване на обновения „Детски отдел“ на библиотеката при НЧ „Отец Паисий – 1893“

КОГА

14 ноември 2022 г. (понеделник), 14 ч.;

КЪДЕ

„Детски отдел“ на библиотеката при НЧ „Отец Паисий – 1893“, гр. Велинград, кв. Лъджене;

БИЛЕТИ

вход свободен;

На рождената дата на НЧ „Отец Паисий – 1893“ и по случай официалното откриване на обновения „Детски отдел“ на библиотеката гостува  Радостина Николова – автор на популярната поредица „Приключенията на мотовете“ и трикратен носител на наградата „Бисерче вълшебно“, която се връчва след гласуване на деца в цяла България!

Познавате ли мотовете? Това са пухкави и добродушни същества, които живеят спотаени в гардероба, обагрени в шарените цветове на любимите ни дрехи. Нещо обаче ги тревожи…

Хората са станали тъжни и затворени, и това им влияе. Мотовете малко по малко губят цветовете си и има опасност да изчезнат завинаги…

Повече за вдъхновението около тези приказни герои ще разберете, ако бъдете част от откриването на обновения детски отдел на библиотеката при НЧ „Отец Паисий – 1893“ на 14-ти ноември от 14.00 часа! 

Какво още да очаквате? Предизвикателства, свързани със създаването на истории и творческото мислене!

Организаторите канят всички любители на книгата в обновения „Детски отдел“ на библиотеката, за да се потопите заедно с Радостина Николова в невероятния свят на литературното творчество!

Споделете с приятел:

Използван е снимков материал от Facebook страницата на НЧ „Отец Паисий – 1893“.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.