Гостува писателят Георги Връбчев с романа „Жените на другите“

Романът „Жените на другите“ е забавна, лятна и стилна история за взаимна нежност, шумни партита, криптосхеми, акции, предателства и прошка, в която женската красота и интелект са разкошната причина за всичко.

Новият роман "Жените на другите" на писателят Георги Връбчев.
КОГА

11 май 2023 г., 17:30 ч.;

КЪДЕ

Художествена галерия "Цвета Шуманова", гр. Велинград, кв. Лъджене;

БИЛЕТИ

вход свободен;

На 11 май от 17.30 ч. в художествена галерия „Цвета Шуманова“ бе представен новия роман „Жените на другите“ на писателя Георги Връбчев.

За романа „Жените на другите“

Той е висок, слаб, мургав и с достатъчно голямо състояние, за да купи всеки хотел, който се осмели да му откаже настаняване.

Романът „Жените на другите“ ще ви запознае с Тони Кис – човек, който обича да дава и да получава целувки.

В разгара на сезона Тони е във ваканционно настроение на Черноморието без резервация, но решен да се забавлява. Една сутрин той наблюдава изящните движения на красиво момиче, докато не осъзнава, че се опитва да се удави.

Тя се казва Джули.

Тони спасява живота ѝ и скоро се оказва въвлечен в сложна игра на страст, отвличания и един любовен многоъгълник. В крайна сметка той бива използван, изхвърлен и ненужен.

Но Тони Кис не е кой да е; той търси възмездие с елегантност и усмивка, която остава вярна до края.

Насладете се на романа „Жените на другите“ и завладяващия разказ за лятно забавление и стил, изпълнен с взаимна нежност, оживени събирания, крипто схеми, акции, измама и изкупление. В цялата история женската красота и интелигентност служат като зашеметяващ катализатор за всичко, което се разгръща.

За автора Георги Връбчев

Георги Връбчев е човек, който има страст към литературата, постоянно чете и пише проза и поезия.

Родом е от София, завършва средното си образование в ЕГ „Бертолт Брехт“ в Пазарджик и следва висше образование в СУ „Св. Климент Охридски“ в юридически факултет, специалност – право.

Член е на различни организации като Съюза на българските писатели, Дружеството на писателите в Пазарджик и Сдружение „Култура“ в Пазарджик. Освен това е член на настоятелството на читалище „Развитие – 1873” гр. Пещера. През 2014 г. става почетен член на Centro Artisti Salernitani в Салерно, Италия.

Автор е на няколко книги, включително „Някъде…там…някъде“ (2008), „Заветът на викинга“ (2017) – свитък първи от „Ерик: сказание за силата“, „The Legacy“ Of The Viking“ (2017) – scroll one from „Eric: a tale about the power, и „Акорди“ – компилация от разкази, публикувани през 2021 г. Най-новият му роман „Жените на другите“ е отскоро на българския пазар.  

Научете повече за автора и новия му роман в неговия уеб сайт.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.