Музикална среща за любителите на хоровото изкуство

Приветствие към всички хорови ентусиасти и любители на хоровото изкуство! Пригответе се за сензационно музикално рандеву на 15 юли, събота, от 18 часа в НЧ “Отец Паисий – 1893”. 

КОГА

15 юли 2023 г., събота, от 18 ч.;

КЪДЕ

НЧ „Отец Паисий – 1893“, кв. Лъджене, гр. Велинград;

БИЛЕТИ

вход свободен;

Развълнувани сме да обявим предстоящото събитие “Хорова среща”, което е специално създадено за тези, които ценят изящните хармонии и очарователните мелодии на хоровата музика.

Присъединете се към Смесен градски хор „Николай Гяуров“ с диригент Йоланта Лазарова и гостуващия дамски хор „Проф. Георги Димитров“ с диригент Весела Пастърмаджиева и позволете на всяка изпята нота да резонира дълбоко в душата ви. Това събиране има за цел да събере хора, които споделят обща страст към хоровото пеене, създавайки изключителна атмосфера на единство с хоровото изкуство.

Насладете се на сетивата си с вълнуващи изпълнения, възхищавайки се на завладяващите им интерпретации, както на традиционно подбрани класики, така и на модерни композиции. Станете свидетели от първа ръка как сложни мелодии се преплитат безпроблемно със силни текстове, предизвиквайки дълбоки емоции, които надхвърлят бариерите на възприятията.

Не пропускайте този незабравим повод: отбележете го в календара си сега! Изживейте незабравимо тържество, на което гласове се сливат в ефирна симфония.

Използвана е информация от уеб сайта на НЧ „Отец Паисий – 1893“.

No Comments

Post A Comment