"Пощенска кутия за приказки" гостува отново във Велинград по покана на Arte Spa&Park Hotel Velingrad.

„Пощенска кутия за приказки“ гостува отново във Велинград

Arte Spa&Park Hotel Velingrad ви кани да се присъедините към тазгодишното издание на “Пощенска кутия за приказки” – събитие, превърнало се вече в лятна традиция за град Велинград.

"Пощенска кутия за приказки" гостува отново във Велинград по покана на Arte Spa&Park Hotel Velingrad.
КОГА

22 юли 2023 г., събота, от 21 ч.;

КЪДЕ

Arte Spa&Park Hotel Velingrad, гр. Велинград;

БИЛЕТИ

15 лв.

„Пощенска кутия за приказки“ е едно от онези явления, които в голяма степен доказват, че по нашите географски ширини все още има хора, които се интересуват от културни мероприятия.

На красивата тераса на Лоби бара на Arte Spa&Park Hotel Velingrad ще имате възможност да се потопите в една завладяваща вечер, изпълнена със смях, много емоции и дори малко сълзи.

Мария Силвестър, Гери Турийска, Цветелина Цекова, Ники Станоев, Елица Котева и Димитър Калбуров ще ви четат стоплящи сърцето разкази, които със сигурност ще докоснат душата ви, а и не само.

На фона на последните слънчеви лъчи в небосвода талантливите разказвачи, редувайки се, ще вдъхват живот на приказките, които са подбрали за вас.

Това е то “Пощенска кутия за приказки” – смях, доза интимност и истории от живота, поднесени с усмивка! Това са истории, трансформиращи се в изкуство, докато разказите се разгръщат пред очите ви.

Независимо дали става въпрос за забавен анекдот от детството, трогателен урок, научен по-късно в живота, или въображаем свят, извикан от недрата на въображението – всяка история ще се опита да ви докосне.

Присъединете се отново към тазгодишното издание на “Пощенска кутия за приказки”, доведете своя любим човек или приятел. Позволете на разказвачите на истории да поведат въображението ви на прекрасната тераса на Лоби бара на Arte Spa&Park Hotel Velingrad.

Билети може да закупите предварително или в деня на събитието от Рецепция на хотела.

Цена: 15 лв./билет.

Използвана е информация от Arte Spa&Park Hotel Velingrad.
No Comments

Post A Comment