Любовни истории

театър

Любовни истории–всеки от нас иска да обича и да бъде обичан

спектакъл на Драматичен театър "Рачо Стоянов"–Габрово

КОГА

13 юли 2022 г., 19:00 ч.;

КЪДЕ

Читалище „Отец Паисий – 1893“, гр. Велинград, кв. Лъджене;

БИЛЕТИ

12 лв.

Какво ли не бихме направили в името на любовта? Тя може да ни направи по-силни, но и да ни съсипе; да ни подготви да приемем всякакви предизвикателства, но и да ни прати в уединение; да ни накара да помъдреем, но и да се вдетиним.

Всеки от нас иска едно и също: да обича и да бъде обичан. Как постигаш това? Няма логични методи. Тук инстинктът е вожд. А този инстинкт кара нашите персонажи да изпадат в ситуации, в които всеки зрител ще разпознае част от себе си и ще се посмее от сърце.

Какво е общото между италианци и французи? Едните разбират живота, а другите знаят как да обичат. Казват, че за американците времето е пари. Руската душа пък е необятна като сибирската тайга. Българите по принцип разбираме от всичко, нищо че сме индивидуалисти, вярваме, че и другите ще ни повярват. Арменците – прагматични и скептични, ще ви очароват или с кухнята, или с акъла си. А какво събра талантлив драматург като Иво Сиромахов и талантлив режисьор и актьор като Златомир Молдовански с амбицираните и всеотдайни актьори на Габровския драматичен театър, ще видите на 13 юли от 19 часа. Ще се запознаете с 6 истории, в които любовта си тръгва, за да се върне триумфално.

Времетраене: 1 ч. 30 мин.

По книгата на Иво Сиромахов
Режисьор: Златомир Молдовански
Звуков дизайнер: Сам Клап
Художник: Джулия Тони Стоянова
Участват: Анатолий Ставрев, Поля Йорданова, Таня Йоргова, Найден Банчевски, Златомир Молдовански

Споделете с приятел:

Използван е материал от уеб сайта на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ – Габрово.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.