Специални поводи

театър

Специални поводи–забавен спектакъл за миговете, които помним

спектакъл на Младежки театър "Николай Бинев" (София) с участието на Койна Русева и Димитър Баненкин

КОГА

7 юни 2022 г., 19:00 ч.;

КЪДЕ

Читалище „Отец Паисий – 1893“, гр. Велинград, кв. Лъджене;

БИЛЕТИ

15 лв. За резервации 0888194955 или на място в библиотеката на НЧ „Отец Паисий – 1893“, кв. Лъджене.

Всички сме чували известната фраза, че „Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.“

Всеки от нас има мигове, които помни през всичките години на изпитания и препятствия. Акцентите в живота ни – красивите, емоционални, весели, тъжни, докосващи и спиращи дъха моменти. Нашите „Специални поводи“…

„Специални поводи“ е спектакъл за един мъж, една жена и всичко между настоящето, миналото и бъдещето. Ейми (Койна Русева) и Майкъл (Димитър Баненкин) празнуват петнадесетата годишнина от сватбата си, уточнявайки последните детайли… по предстоящия си развод.

„Поредица от нови срещи, „подправени“ от общите спомени, докосва зрителите с най-щастливите и тъжни моменти на Ейми и Майкъл, които, въпреки раздялата, се опитват да останат приятели.

Спектакъл за смеха, тъгата и всички останали емоции, съпровождащи „специалните поводи“ в забавните и важни моменти от живота на всеки от нас.

Специалните поводи са тези, на които винаги присъстваме. Поне така трябва. Нали са специални поводи! Всъщност, там най-често е много смешно. Е, понякога е и малко тъжно. Но, като мине известно време, пак се оказва, че е било смешно.

И така специалните поводи се умножават сами по себе си, което ни дава все повече поводи самите ние да се чувстваме специални. И да се посмеем. Независимо от повода. Преди всичко да се посмеем!“ – Петър Кауков

Потопете се в уюта на този ефирен спектакъл, който ще ни припомни колко силно сме обичали и колко силно ни предстои да обичаме.

Продължителност: 1 час и 45 мин.

Автор: Бърнард Слейд
Режисьор: Петър Кауков
Сценография и костюми: Елица Георгиева

Участват: Койна Русева и Димитър Баненкин

Споделете с приятел:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.